jueves, 1 de mayo de 2008

Feria de abril en Buenavista, Tarragona


Amigos y amigas ayer comenzó la feria de abril en Buenavista, a bailar, a bailar, a bailar sevillanas, todo el mundo a bailar, como dice la canción.

Cuatro días de faralae, fiesta, y finito pa calentá er cuerpo.

Imprescindible llevar la cartera llena de billetes para gastar en las atracciones y en vino, montaditos,jamón y artículos varios.

Yo aconsejo la técnica Pinel, pillar una buena mesa si es posible cercana al tablao, pedir una botellita de fino laina, unos chocos, uno montaditos y a disfrutar de la sangre buyendo de los bailaores y bailaoras dando taconazos en el tablao, y desde tu sitio disfrutar cantando, tocando las palmas y si te atreves bailando copón.

10 comentarios:

Sherlock Holmes dijo...

Juan Carlos,
Luego no vale quejarse del colesterol.
Bueno, que te lo pases bien y buena vista en Bonavista.

Cordialmente, Holmes, Sherlock Holmes.

La casa de Pinel dijo...

copon sherlock bona vista sera en catala y buena vista en castellano.
no me negaras sherlock que el metodo pinel para disfrutar de la feria no es bueno.

Sherlock Holmes dijo...

Yo creo que el famoso y reconocido mundialmente "método Pinel", es el mejor que hay.
Copon que si!!! Sin ninguna duda.
Un abrazo.

La casa de Pinel dijo...

ostras tas pasao sherlock

Jobove - Reus dijo...

buena fiesta, que envidia !!!

salut

robsup2007 dijo...

Hola Juan Carlos.
"imprescindible llevar la cartera llena de billetes para gastar en las atracciones y en vino, montaditos,jamon y articulos varios."
Alaaaaaa, bufff, a posar-te ben de gras i a emborratxar-te!!!!!. jajaja. Es broma. A passar-lo bé i a gaudir home!!!.
Respecte al teu comentari al meu blog (gràcies pel comentari) completament d'acord. És que de fet això és el que jo defenso i en la línia que vaig. Les coses es guanyen amb el poder de la gent i amb urnea un referèndum. Evidentment la democràcia és la millor arma i més sana que tenim, tot i que alguns fan servir determinats mitjans per manipular tot el que poden i aquí entra en joc la nostra capacitat de pensar per nosaltres mateixos, de tenir capacitat d'arribar a les nostres pròpies conclusions, de ser prou forts i no deixar-nos manipular.
D'en Franki això és el que tracto d'explicar al post, no entrant ja en questions del que hagi pogut fer malament o no, sinò en perquè ha passat això, es a dir, els motius reals que hi ha darrera.
A la llarga totes aquestes coses (i s'ha demostrat històricament) s'ha acavat per imposar sobre la part opressora, es a dir, el que imposa acava malament.
Els motius pels quals jo defenso la independència són que després de molt de temps mai s'ha volgut avançar en un estat en el qual hi tinguessin cabuda totes les nacionalitats presents a l'estat, un veritable estat federal. Molts diuen que que l'actual estat de les autonomíes és mes potent que el federalisme quan és totalment fals. catalunya ja no dóna més avast, es troba a la cua econòmicament amb un dèficit fiscal enorme i creixent, no es publiquen les balances fiscals, sen`s insulta, es promouen boicots, etc., el veuen tot en espanyol (el català així com la resta de les llengües ni tan qualsevol es promocionen fora de les seves fronteres)--> ¿No es parla de que es patrimoni d'Espanya?. Aquí és on volía arribar, es pensa tot en espanyol, la resta són xímples peculiaritats secundàries.La paraula que defineix això és IMPOSICIÓ i no convivència entre totes les cultures de forma respectuosa. Per aquesta situació nomès queda un camí pel qual treballar, que és el de la independència havent fracassat tots els intents i totes les víes possibles d'enteniment.
No s'accepta la diferència com element enriquidor, sinò que s'intenta per tots els mitjans imposar una única creencia, una única visió de l'estat.
Per això vaig arribar a la caoncusió de que si Catalunya vol sobreviure com el que és en un futur no li quedarà altre camí.
I evidetment tot, absolutament tot haurà de ser de forma total i implacablement democràtica, amb el poder d'una majoría social.
Aquest és el meu raonament. No tracto de convertir això en cap mítin xDDD, xímplement que per mi és molt important l'expressar perque defenso la independència, ja que el dir que sí a una cosa i no saber perquè lògicament no té cap sentit. I això és el que jo vull transmetre, l'expressar el per què jo treballo per a això i el per què el defenso.
Evidetment cadascú tindrà els seus criteris.
I això és tot.

PD: ¡¡¡A veure ví!!!! ¡¡¡Borratxo!!!. Jejeje, es broma, és en pla de conya.
A passar-lo bñe i a gaudir de la festorra, que de tant en tant ja toca!!! :).
Un salut

Robert

La casa de Pinel dijo...

te la ma, envidia por que quieres.
yo paso en un plis plas a recogerte por los reuses.

La casa de Pinel dijo...

roberto yo no soy el mas indicado para decir que las actitudes que hayan realizado estos colectivos sean las correctas, en primer lugar por que cuando la ley me atropella rapidamente salgo a la calle y la lio gorda, pero creo que en el tema que nos ocupa la violencia de momento no esta justificada y que rompiendo una bandera no se soluciona res.
otra cosa seria una marcha multitudinaria asta madrid a pata y posterior acampada indefinida en la puerta del congreso o donde convenga, hechos que no hacen daño a nadie mas que al que gobierna, que es lo que interesa, que te escuchen.
un saludo roberto.

Anónimo dijo...

bailar, bailar, malditos, bailar.

Semana Santa; Feria de Abril; Cruz de Mayo, Rocio, Puentes varios.

Venga la fiesta, el fino y el jamón... y el baile.

Que pais !.
Pinel, tú mucha la lias y mucho pico, pero nà. El POUM casi igual, total las expropiaciones eran en la zona Teatro Romano y por la Generalitat, osea nunca (no tiene dinero para eso).
Por cierto el "bolilla" como vá, mejora, así lo espero y deseo.
Salud y que vaya bien en la feria.

La casa de Pinel dijo...

no no feliu el poum ya no contempla la expropiacion de ninguna casa y e dicho bien ninguna casa, a excepcion de pasaje francoli y el tema de pmu14 que esta en plena negociacion.
y copon no seas tan gruñica y acercate a la feria a echarte unos finitos.