domingo, 20 de enero de 2008

Visitando el blog de pitu Terrasa.


Hace unos días el señor pitu terrasa en su blog publicaba un post que hacia referencia a una foto que había recibido de un colaborador suyo, a partir del día de la publicación del post muchos fuimos los que comentamos el post aportando varias reflexiones de lo sucedido en la foto, yo incluso con el permiso de pitu realicé un post comparando la foto de los vehículos del protagonista de la foto, ayer o antes de ayer realizando un seguimiento de los comentarios en relación al post publicado por pitu encontré una explicación relatada por un anónimo del motivo del lavado del auto del excelentísimo Nadal.

Yo desde aquí agradeceré al anónimo el comentario publicado en el blog del pitu. Anónimo afectado por el POUM de la zona de la chartres creo, ¿¿me equivoco anónimo?? , cuanta razón y que palomas tan savias y oportunas.

Os dejo a continuación los comentarios del curioso anónimo, para aquellos que estén afectados por el POUM encontraran la lógica de los mismos.

Anónimo dijo...
Jo sóc de l'opinió que val més una paraula que mil imatges. He reconstruït els fets. Efectivament, la foto va ser presa al Serrallo. Si ho diu l'autor no hi ha motiu per dubtar (i que guanyi premis i exposi a l'ajuntament ens parla de l'autenticitat de l'artista). Els fets: passà el senyor Nadal,senyora i cotxe pel carrer de San Miquel quan a l'alçada de la Chartreuse una munió de coloms, més o menys espiritualitzats per l'entorn, deixaren anar l'últim producte, ja per a ells del tot inservible, de la seva digestió. El miraculós va ser la unanimitat dels coloms -no en alçar el vol, ho fan sempre que passa un cotxe de certa cilindrada o amb el chum, chum, chum voluminós d'algun tuning, no és el cas-, la unanimitat en alliberar-se, en ple vol, del volàtil exedent. Dos-cents coloms, culs a l'aire apuntaren al crit director, i en clau, de "A8 de l'ex!!"; ennegriren l'auto-la foto ja no pot reflectir l'original color, blanc, del Nadalmóbil-, pertorbaren el dominical esperit de la parella i rentaren, inútilment, el carro. Em passi a mi el mateix si no dic veritat.
18 enero, 2008 23:59

Anónimo dijo...
(comencen a haver versions complementàries) El cotxe va quedar "DESCONEGUT AL TERRITORI" La senyora de Nadal, perplexa com estava,no parava d'anar d'un costat a l'altre (tot i que no s'agués posat accidentalment davant de la matrícula tampoc aquesta s'hagués vist, les deposicions). De pas per Torres Jordi, la parella va recollir a Mallol (també DESCONEGUT AL TERRITORI). Se'ls va veure, passades unes dues hores (van tenir pana, la culpa dels coloms)en un indret del Baix Penedès. En un indret on les edificacions tenen més de cent anys, normal en els pobles. Els veïns van començar a tremolar; aquests, més pacífics que els de ciutat, ratllaren l'Audi amb pintallavis. El cotxe feia goig, però no era del gust del Nadal; a la Senyora, sí que li va fer gràcia. Aparagué Maldonado i Jané. De res van valer els reforços. Dolors Batalla, com el seu cognom indica, tenia al poble de la seva part (d'ella va ser la idea dels pitallavis)i al crit de desmobilització!! els respectius Audis, desfrenats, van rodar carrer principal del poble avall fins anar a topar a la casa anomenada de L'Indiano, que va quedar, per l'impacte dels projectils, derruïda. Durán i Sánchez Llibre no patiren, in corpore, desperfectes, en aquell moment estaven al jardí.

19 enero, 2008 01:25

Anónimo dijo...
"...implicació amb el territori" (en "DESCONEGUT AL TERRITORI": "territori", un eufemisme i sinònim de sòl? Tranquils, a aquesta mena d'arrelaments -els dels sòl- els hi hagafeu aviat el "tranquillo", no us costarà gaire posar-vos d'acord.
19 enero, 2008 13:33

3 comentarios:

Jobove - Reus dijo...

que evidentemente el lavado le saldria gratis despues de los favores que ha realizado en otro tunel de lavado

saludos Pinel dales caña !!!

(¯`•.»(*)ζάн''ĸάИιιнά(*)«.•´¯) dijo...

te la ma, espero no te ofendas por hacer referencia a tus fotos en post anterior

Unknown dijo...

Bona foto, aquesta del sanvi