jueves, 17 de enero de 2008

Noticia publicada en Tarragona radio, sobre los compañeros de pmu14.

Els veïns de Parcel·les Rion i el camí de l'ermita de la Salut podrien reallotjar-se en cases noves
Tarragona - 17/01/2008


Els veïns de parcel•les Rion i el camí de l’ermita de la Salut es podrien reallotjar en noves cases.
Aquesta és la nova proposta que està negociant l’Ajuntament amb els veïns d’aquesta zona afectats pel Pla d’Ordenació Urbana.
El tinent d’alcalde d’urbanisme, Xavier Tarrès, diu que segueix en peu l’opció de mantenir els edificis actuals, però que els propis veïns estaven interessats en analitzar la possibilitat de reubicar-se.
La proposta es va plantejar en la reunió d’aquest dimecres.
Tarrès diu que estan acabant de perfilar una fórmula per reallotjar els veïns en cases noves i poder impulsar la urbanització d’aquella zona prevista en el Pla d’Ordenació Urbana.
El portaveu de la plataforma d’afectats pel POUM, Santiago Blanco, diu que ara els veïns de parcel•les Rion i l’ermita de la Salut faran una assemblea per analitzar la proposta.
En la reunió d’aquest dimecres també es va parlar de la situació de Torreforta. El tinent d’alcalde d’urbanisme diu que queden totalment descartades les expropiacions.
El portaveu dels afectats diu que encara hi ha reunions de treball pendents per acabar de perfilar com queda la zona i ha explicat que el dissabte 26 de gener els veïns de Torreforta podrien fer una assemblea.

Redaccio - redaccio@tarragonaradio.com

No hay comentarios: