lunes, 14 de enero de 2008

Esos que tapan las murallas (pmu14) ya tienen fecha para reunirse con el consistorio.




Joroba yo pensaba que el Tarres se había olvidado de pm14, señores/as el próximo viernes nuestros amigos se sientan con Tarres, esperamos de corazón que el resultado de la reunión sea satisfactorio, de no serlo así el Cap Gros de pmu14 saldrá al carrer y el Pinel también.

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Home Pinel, estic segur que aquesta casa (molt maca) i el col·legi no el tocaràn, voldria veura altres fotos de l'entorn.
Aquests edificis son molt nous, el d'habitatges té una alineació que pot coincidir en la proposta del POUM, el col·legi, no crec que s'hagi de treura, encara que quan el varen edificar no va ser la millor elecció, però aquella època, no hi havia democràcia i tots a callar.
Crec que avui es reuneix el Tarres amb els de les parcel·les Rion, jo vaig sentir a l'Alcalde a les festes de Hernandez Sanahuja i va dir que feria un nou POUM. A veura si es cert i fan algo que satisfà a tothom.

La casa de Pinel dijo...

cesc el edifici anira a terra la foto del colegi es una ironia del pinel, significa que el colegio no se derriba pero el edificio si porque tapa las murallas, lo ironico es que el edificio esta delante y mas bajo que el colegio.

Jobove - Reus dijo...

Pinel dales canya que son pocos i cobardes, estamos contigo !!!

La casa de Pinel dijo...

te la maria - reus eso intento, que los ciudanos no sean engañados con esto del poum, que los politicos llamen cada cosa por su nombre y que se dejen de rollos y construyan una tarragona de verdad en beneficio del ciudadano.

Anónimo dijo...

Juan Carlos, estoy convencido que el edificio de viviendas no se derriba, ahora falta ver como ha acabado hoy la entrevista con Tarres y las parcelas Rion. Ya escribarás algo. Veremos esos que todo lo tienen que solucionar. De lo contrario, os animo a más alegaciones.

jo artin au dijo...

CHOCOLATITO, CAFÉS Y PASTAS, VIERNES TARDE? VENGA, SEA! CASI INDEPENDIENTEMENTE DE LO QUE SALGA DE LA REUNIÓN; DADA LA LARGA ESPERA, YA ESO SERIA PARA CELEBRARLO. CAVA SI HAY MOTIVOS PARA ELLO?

jo artin au dijo...

CESC T'ASSEGURO QUE ON VISC JO, EN LA SEVA ÈPOCA, SI QUE VA SER UNA MOLT BONA OPCIÓ. ELS MONJOS DE LA CHARTREUSE VAN MODIFICAR (CASA MEVA N'ERA LA FARMÀCIA DEL MONESTIR) I VAN CONSTRUIR PER LA GENT HUMILD I NECESSITADA D'AQUELLA ÈPOCA. AVUI EN DIA TAMBÉ N'HI HA DE GENT NECESSITADA. DIVERSITAT DE PREUS ANIRIA BÉ. JO ENCARA HI VISC, I M'AGRADA. L'ENTORN ESTA DETERIORAT, ESPECIALMENT EL MONESTIR (POTSER CONVINDRÀS AMB MI QUE ÉS UNA PENA)I DETERIORAT PER LA DEIXADESA DE LES AUTORITATS. LES NOSTRES FAÇANES PINTADES AMB GUST SERIEN UNA PASSADA. PER MÍ UN DELS EDIFICIS MES ANTIESTÈTICS I DE PINTA FRANQUISTA (DE REGUST HERRERIÀ PERÒ EN LLEIG) ÉS EL QUE ESTAN REMODIFICANT, SENSE DESTRUIR I SENSE MIRAMENT DE DESPESES, EN LA RAMBLA NOVA (DAVANT HISENDA), UNA PINTADA FETA EMB MOLT DE GUST, AMB ESPAIS REGULAR I EQUILIBRATS SENSE PINTAR, NETS I POLITS,EN LA FAÇANA I DONA GUST VEURE-LA. PER QUÈ, ON PERSONES VAN FENT LA SEVA VIDA, NO HAN DE SER REAHABILITADES LES SEVES CASES I EMBELLIDES AMB AJUTS? PER QUÈ SER DERRUIDES AMB EL MAL DE CAP QUE AIXÒ SUPOSA PER TOTHOM? A ALGÚ NO LI FARA MAL EL CAP AIXÒ, NO? CONVINC EN TU (POTSER VOSTÈ, NO SÉ)QUE A VEURE SI EL PUNYETERO POUM ACABA SENT UN ALTRE I SATISFÀ A TOHOM, A TOTHOM I CADASCÚ, QUE VOL DIR SENSE PERJUDICAR A N I N G Ú (NO EM SURTI AMB EL SENTIMENTALISME QUE ELS EMPRESARIS CONSTRUCTORS TAMBÉ PATEIXEN, SEGUR QUE SÍ, PERÒ PER ALTRES MOTIUS QUE VEURES SENSE SOTRE (DISCULPES PER ATRIBUIR-LI QUELCOM QUE POTSER VOSTÈ NO DIRIA).

La casa de Pinel dijo...

joan el puñetero de carricondo no dice nada, a lo del cafetito, perdon chocolatito me apunto, vamos a rezar y yo soy ateo, para que pmu14 tenga suerte el viernes.
despues del viernes ya rezaremos por la siguiente ronda de reuniones.endevan joan.
ostis joan que pensaba que te avias anat,me avias fet pasa una mala estona, cullons

Anónimo dijo...

Juan Carlos sigo vivo (el dia que la palme ya saben que tienen que hacer con mi materia)y te sigo, unas cositas para tus blogueros y luego una pequeña explicación.Para Cesc, gracias por interesarte por nuestro problema; si quieres ver mas fotos de nuestra zona puedes visitar nuestra pagina del PMU14, en esta direccion podras ver varios albums de fotos de la zona y del POUM http://afectadospmu14.spaces.live.com/default.aspx a la izquierda puedes ver los diferentes albums. Saludos
A te la má Maria, agradecerles el apoyo a Pinel y por extensión a nosotros "sigo sin saber donde tiene la mano Maria".
Joan la xocolata quan vulguis, m'alegra veure't altra vegada per aqui, segueixo la teva pagina. una abraçada.
Ahora va por ti Juan carlos (te estas convirtiendo en un bloguero estrella), tienes razon, soy un puñetero me hago la puñeta a mi mismo pero como le digo a Joan el chocolate cuando quieras.
Un resumen rapido: jueves 10 asamblea de vecinos, plazo para reunion hasta el diA 20, sino el 21 movida en el Ayuntamiento. Viernes 11 contactos y entrevista medio comunicacion. Mediodia del viernes comunicacion a traves de la coordinadora de reunión tecnica el miercoles 16, reunión el mismo miercoles a las 20h con vecinos. REMARCO EL DIA DE LA REUNION MIERCOLES DIA 16, no el jueves ni el viernes ni el lunes como circula por ahi.
Un cordial saludo PMU14.
PD. empiezo el año con mas paciencia y frialdad, quedas emplazado al nacimiento del Cap-gros cabezudo del POUM.

jo artin au dijo...

VERANAR O SOPAR PIZZA O QUELCOM ECONÒMIC? (ENERITO Y SU PU...ÑETERA CUESTA, ELS ÍNDEX ECONÒMICS ANIRAN BÉ, PERÒ MILLOR VAN LES ALÇADES DE PREUS I, CLAR, ELS SEUS RECEPCIONISTES)VET AQUÍ LA QÜESTIÓ. A LES SET DE LA TARDA O A LES DEU DE LA NIT DE DIVENDRES? (QÜESTIÓ DOS)