jueves, 8 de octubre de 2009

las collas de diablos te necesitan



CORREFOC NUDISTA CONTRA LA DIRECTIVA EUROPEA DEL FOC


Les Colles del Ball de Diables i del Drac de Llorenç del Penedès (Baix Penedès) organitzen per al dissabte 10 d’octubre, a les 6 de la tarda, el correfoc més original de la història.


Les Colles del Ball de Diables i del Drac de Llorenç del Penedès (Baix Penedès) organitzen per al dissabte 10 d’octubre, a les 6 de la tarda, el correfoc més original de la història, per conscienciar a la ciutadania però també als mitjans de comunicació, dels perills de la Directiva Europea sobre Pirotècnia si el Govern espanyol no en fa una transposició respectuosa dels nostres costums i tradicions.

Aquest Correfoc compta amb el suport tant de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya com de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya. És a dir, de les dues federacions nacionals que apleguen les entitats relacionades amb la cultura tradicional de la pirotècnia.

Els organitzadors fan una crida a la participació de totes les colles de diables i també de bestiari de foc. Es facilitarà pirotècnica a cada bèstia, però es demana que les colles també portin la seva pròpia per tal de poder fer més enceses i demostrar que la correcta utilització de la pirotècnia no és perillosa.

Programació:

- 18:00 h. Rebuda de totes les colles participants

- Seguidament, cercavila-manifestació pels carrers del poble

- En acabar, lectura del manifest

- Encesa conjunta de totes les colles participants

- A continuació piscolabis per a tothom i MANI-FESTA concert GRATUÏT

Les colles que organitzen esperen un gran nombre de participants, als quals es demana vesteixen adequadament. Homes: Espardenyes, Tanga i Mocador.

Dones: Espardenyes, tanga, mocador i sostenidors!!!


Més informació:

Xavi Doblas, T 626403600 correfocnudista@gmail.com

Martí Giralt, T.660172776

Agrupació de Bestiari – T 938902455 - info@bestiari

www. diables.cat

www.bestiari.cat

No hay comentarios: