domingo, 12 de octubre de 2008

angel martin en sector de la limpieza es quien parte y reparte


parte de la noticia publicada en el diari el aqui.

UGT ja ha començat les mobilitzacions reobrint el conflicte de la brossa que va esclatar fa prop d'un any, i assistirà avui al Ple Municipal com a «manifestació pacífica» per tal de demostrar el seu desacord i la seva inquietud davant la situació actual. El secretari general de serveis de la UGT, Ángel Martín de Sande, va explicar ahir que es veuen «forçats a reobrir el tema, perquè l'alcalde ens va donar la seva paraula». El sindicat va demanar als portaveus dels grups municipals que demanin la pròrroga de dos anys que se suposa que els va prometre Pérez, i va subratllar que es mostra satisfet després de les reunions mantingudes amb la majoria de partits, però no amb ICV, a qui demanen que els deixin d'enganyar i que «respectin els compromisos amb els treballadors».

contrata de limpieza de reus

podria parecer esta noticia tan solo parte de un conflicto entre contrata y ayuntamiento, pero si se fijan ustedes en el nombre (angel martin), de inmediato se puede comprender el conflicto y como no, preveer el desenlace.

no dire nada mas pues este señor campa a sus anchas por el consistorio tarraconense y no sea cosa de meterme en mas lios de los que ya tengo.

mi mas sentido pesame para los pobres trabajadores que son los que saldran escaldados.

No hay comentarios: