jueves, 6 de marzo de 2008

El POUM se expone a participación ciudadana.


noticia publicada en la pagina del ayuntamiento.

Primeres jornades de participació del POUM
Del 12 al 14 de març es faran a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona unes jornades de participació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). L'objectiu és obrir un espai de trobada amb la ciutadania, a més de reforçar el procés d'informació, discussió, participació i reflexió que es va iniciar el juliol passat.


Els eixos de les jornades del POUM són: presentar les línies generals del pla urbanístic de Tarragona, informar dels tràmits realitzats i dels pendents fins a l'aprovació definitiva, donar a conèixer el document des dels diferents àmbits temàtics (medi ambient, habitatge, mobilitat, patrimoni, equipaments i economia) i recollir opinions i propostes de millora.


Les jornades estan obertes a tota la ciutadania de Tarragona. S'hi parlarà d'habitatge, de mobilitat, medi ambient, patrimoni, equipaments i l'àmbit econòmic.


El 3 d'abril es constituirà el Consell Assessor del Territori. Per últim, està prevista la celebració d'una exposició itinerant i reunions amb els veïns del tinent d'alcalde de Territori pels centres cívics per explicar, encara més, el nou POUM

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Opinions i propostes de millora?. O sigui que un fart d'escoltar als tècnics i per contra nomès recollir opinions i de millora? de quina millora, urbanistica?, ambiental?, de circulació, pels habitants, per la mobilitat??. hay, hay, hay.

La casa de Pinel dijo...

mas de lo mismo anonimo, justificacion politica de hechos, veremos si sirve para algo, por lo menos estos han comvocado jornadas de trabajo y asesoramiento, que los otros todo lo hizieron a escondidas

Anónimo dijo...

si claro jornada de "di lo quieras que are lo que me salga de...". Y justo antes de las elecciones.

Nadal hizo el POUM, los socialistas dijeron de retirarlo y no lo han hecho.

La casa de Pinel dijo...

anonimo tienes razon no cumplio lo prometido, ya sabes talante mucho, pero pocos hechos.
lo que no hemos de negar es que por lo menos estos han contado aunque de boquilla con nosotros.